Цьогоріч у місті планується встановити п\'ять багатофункціональних мультикомплексів. Чотири з них розташуються на територіях загальноосвітніх шкіл міста. Також в планах міської влади - будівництво спортивного майданчика із штучним покриттям на території СЗОШ №27.

Встановлення великих дитячих майданчиків, а також «тренажерних залів» під відкритим небом міська влада почала минулого, 2011 року. Таким чином торік біля пам\'ятника Коцюбинського та на території стадіону «Локомотив» з\'явились великі дитячі ігрові майданчики, у центральному парку культури та відпочинку ім. Горького - тренажерний майданчик, а біля шкіл №29 та №20 - встановлено і дитячий, і спортивний майданчики. Таке ж місце, де можна дорослим підкачати м\'язи, а дітворі побавитись в ігровому дитячому містечку, облаштовано по вул. Юності біля будинків №51 та 53.

В поточному році цю традицію планується продовжити. В цьогорічному бюджеті розвитку передбачені кошти на встановлення мультикомплексів. Планується, що біля чотирьох загальноосвітніх шкіл міста буде побудовано і дитячі, і спортивно-тренажерні майданчики. Такий же комплекс запроектовано біля міського Палацу мистецтв.

Таким чином, ігрові майданчики для дітей та спортивні для молоді і дорослих з\'являться за адресами: вул. Ватутіна,42 (СЗОШ №27), вул. Червоноармійська (район МПМ «Зоря»); вул. К.Маркса,3 (СЗОШ №12); вул. Порика,20 (СЗОШ №33); вул. Д.Нечая,21 (СЗОЩ №22). А на території школи №27 планується також будівництво спортивного майданчика із штучним покриттям.


Переглядів: 7234
Поширень: 0