Команда "Вертур" з Козятинського районуКоманда з села Вернигородок Козятинського району вибороли чотири Кубки і в загальному заліку стали абсолютними переможцями обласних змагань з туристського багатоборства

Це вже другий старт команди Козятинського району в цьому році і друга поспіль перемога, яка підтвердила високий клас підготовки та командний дух спортсменів-туристів.

Команда «Вертур» була представлена учнями Вернигородоцької СЗШ І-ІІІ ступенів, вихованцями турклубу «Гепаніс»: Головатюк Сергій, Швець Владислав, Пушмін Вадим, Нестюк Вадим, Жабінський Дмитро, Іліуц Микола, Ковбій Вадим, Гайдучок Людмила, Костенчук Дарина, Петюх Юлія, Левицька Яна.

У Кубку з техніки пішохідного туризму, де команди долали смугу перешкод та крос-похід на 15 км, інші складні етапи. Команда Козятинського району показала найвищий клас підготовки і в командній смузі перешкод, і в крос-поході, здобувши найважливіший Кубок на цих змаганнях - з техніки пішохідного туризму. У Кубку з техніки гірського туризму, подолавши перешкоди та піднявши потерпілого, зайняли почесне друге місце.

З техніки водного туризму, де команди-учасники долали дві дистанції на катамаранах – «Спринт» (3 км) та «Слалом», перемогли на дистанції «Спринт», у заліку з техніки водного туризму виборовши перше місце та здобувши Кубок з техніки водного туризму.

І четвертий Кубок, де виступала команда, – з техніки велотуризму. У комплексній дистанції (фігурка та тріал) та велораллі (20 км), програвши лише 17 сек суперникам, посіли друге місце. При цьому Нестюк Вадим (серед хлопців) і Гайдучок Людмила (серед дівчат) стали чемпіонами Вінницької області з тріалу, Іліуц Микола – третій, Ковбій Вадим – четверта.

Таким чином, команда «Вертур» Козятинського району, виборовши чотири Кубки (2 за І місце та 2 за ІІ місце) у загальному заліку зайняла перше місце, стала абсолютним чемпіоном 50-тих обласних змагань з туристського багатоборства. Команда отримала Кубки, медалі та подарунки. Їх постійні суперники – команди «Гермес» Вінницького району, «Крокус» Вінницького центру туризму, «Меридіан» м.Вінниці зайняли відповідно 2, 3, 4 місця, команда «ЛаМа» м. Ладижин – 7 місце.



Переглядів: 5992
Поширень: 0