Змагання по Street Workout

На вінницькому спортмайданчику у ЦПКіВ ім. Горького 15 липня продемонстрували свою майстерність керівник всеукраїнської організації зі Street Workout Денис Мінін та перможець проекту «Україна має таланти» Іван Козачок.

Змагання по Street Workout

Вперше чемпіонат проводився під патронатом голови облдержадміністрації Миколи Джиги. Вітаючи усіх присутніх Микола Джига зазначив, що такого роду змагання є досить знаковою подією. Наше основне завдання, підкреслив голова облдержадміністрації, докласти максимум зусиль для профілактики здорового способу життя. І сьогоднішні юнаки, демонструючи своє вміння є взірцями для нашої молоді, чого можна досягти постійно працюючи над собою.

Змагання по Street Workout

Микола Джига також наголосив, що Вінниччина являється центром здоров’я в центрі України. І обласна влада робитиме усе для підтримки, розвитку та залучення молоді до спорту не лише в обласному центрі, а й в кожному районі та селі. І тоді держава менше коштів витрачатиме на лікування хворих, медикаменти та будівництво лікарняних закладів, і матиме надійне підґрунтя для формування здорової нації.

Слід зазначити, що метою чемпіонату є відбір кращого спортсмена, який увійде в склад збірної команди України, і братиме участь у чемпіонаті Європи зі Street Workout.



Переглядів: 6247
Поширень: 0