Дводобовий біг стартує в п’ятницю, 3 серпня о 12:00, а 24-годинний марафон розпочнеться рівно через добу, 4 серпня.

На трасі довжиною 1080 метрів будуть змагатися 50 спортсменів з України, Росії, Білорусі. Серед тих, хто вийде на трасу у Вінниці, буде чимало «ветеранів» марафонського бігу, які брали участь у 12-годинних та 24-годинних пробігах у Києві та Нью-Йорку (США). Більшість учасників забігу є не професійними спортсменами.

Мета змагань - популяризація здорового способу життя, фізичної культури та спорту.

Організатори та учасники-марафонці впевнені: ультрамарафонський біг доступний абсолютно кожній людині.

Забіги самоперевершення – це не змагання в звичайному розумінні, з боротьбою з супротивниками за призові місця, світову популярність та дорогі нагороди тощо. Учасники таких забігів – це люди, які захотіли кинути виклик, подолати свої особисті обмеження та відкрити в організмі джерело сили, якою люди не користуються у повсякденному житті.

Довідка:

Змагання з ультрамарафонського бігу проходять в Україні з 2004 року. Причому, щороку стають все більш популярними. Щороку організовується близько 500 різноманітних стартів у 70 країнах світу - від забігів на 2 милі (близько 3,2 км) до найдовшого сертифікованого забігу на планеті (близько 5000 км) у Нью-Йорку (США). Вінничанин Ігор Мудрик (тел.:57-52-25), який є директором змагань у 24-48 год. забігу, в 2011 році посів друге місце, подолавши дистанцію ультрамарафону за 45 днів.​



Переглядів: 4216
Поширень: 0