Учасники відборів "Nike Шанс" Максим Сапон з Вінниці і Влад Колесник з Донецька протягом двох тижнів тренувалися на базі академії футбольного клубу "Шахтар" і грали разом із командою "Шахтар 3".

За словами Максима, такий вид підготовки дуже цінний. Як і під час фінальних відборів у Києві, так і в період тренувань з третім складом донецької команди, йому вдалося відчути темп життя справжніх професійних гравців.

- Починаєш розуміти трохи більше у футболі, додається більше досвіду, - каже Максим. - Отримуючи тренування такого рівня, ти, безумовно, отримуєш щось нове для себе і розвиваєшся.

За підготовкою переможців українських відборів стежать професійні тренери та скаути. Вони вже виділяють сильні сторони Максима, які в подальшому можуть стати вирішальними при виборі переможців глобального фіналу.

- Максим відмінно працює з м\'ячем і в нього хороше гольове чуття, чого не відняти, - говорить тренер юнацької академії "Шахтаря" Олег Пестряков.

Підтримати хлопців на шляху їх становлення професійними гравцями вирішили досвідчені футболісти - Тарас Степаненко та Євген Селезньов. Приїхавши на тренування, вони поспілкувалися з Максимом і Владом, поділилися порадами щодо гри, позицій на полі та гольових моментів.

Бажаємо удачі земляку в Барселоні!



Переглядів: 3654
Поширень: 0