З 24 по 28 вересня 2012 року на базі 9-го Спортивного клубу Управління спорту Міністерства оборони України в м. Одеса пройшла Всеукраїнська спартакіада серед допризовної молоді. Спортивні змагання проводились за участю кращих спортсменів - переможців шкільних, міських, районних та обласних змагань.

Всього в змаганнях взяло участь 22 команди. Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відрядив на фінал Всеукраїнської спартакіади команду – переможців обласної спартакіади. Команда області у складі 7 юнаків та представника команди Олексій Нижник прийняли участь у фінальних змаганнях.

Протягом трьох днів учасники спортивного заходу демонстрували свою витривалість, силу і влучність, відповідно, з бігу на 100 і 3000 метрів, подоланні смуги перешкод, підтягуванні на перекладині, метанні гранати на дальність, плаванні та стрільбі з АК-74.

Загальне 1 місце виборола команда Вінницької області. Крім цього команда нашої області зайняла 1 місця: в бігу на 100 м, підтягувані на перекладені, метанні гранати та бігу на 3 км. Прізвища наших переможців: Мисник В., Рискаль Ю., Бойко О., Яроменко О., Скиба Е., Шеванюк П., Зелінський В.

В особистих результатах Бойко О. посів 1 місце, а Шеванюк П. посів 2 місце серед всіх учасників змагань.

Вінницька команда була нагороджена кубком, цінними призами, медалями, грамотою Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України генерал-полковника В.М.Замана, дипломом Всеукраїнської Федерації військово-спортивних багатоборств та грамотами Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Переглядів: 6585
Поширень: 0