Через незвично складну зиму лідер українського хокею на траві «Олімпія-Колос-Секвоя» (головний тренер Павло Мазур; він також і головний тренер збірної України) розпочала новий сезон з помітною затримкою. Тільки ось днями гравці команди почали тренуватися на спеціалізованному для хокею на траві стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

Вінницькі хокеїсти на траві відкрили новий сезон

Попереду у гравців команди відповідальні змагання і керівництво клубу робить все, щоб пришвидшити підготовку до нового сезону. Вже 27 – 29 березня у Бресті (Білорусь) «Олімпія-Колос-Секвойя» мають стартувати в іграх 1-у туру Кубка СНД, якщо, зрозуміло, погодні умови у Білорусі не завадять нормальному проведенню матчів.

Відмітимо, в зимовий період наші хокеїсти грали в індорхокей (зимовий різновид хокею на траві, - у приміщенні) в Україні та за кордоном, зокрема у лютому в Відні (Австрія), здобувши 2 місце у турнірі, а також два тижні, з 22 лютого, проводили учбово - тренувальний збір в м.Берегово (Закарпатська обл.).

Павло Мазур Цьогоріч після зими та й вже навесні ми часто чистили поле від снігу. Ще ніколи у середині березня воно не було у такому невідповідному до гри стані. Тому поки що граємо лише на половині поля. Ми планували зіграти в гостях 3 гри з національною збірною Польщі, але їх перенесли через тамтешні незадовільні погодні умови, – сказав Павло Мазур.

У Кубку СНД гратимуть 4 найсильніші клуби трьох країн: «Олімпія-Колос-Секвойя» (Україна), «Динамо-Електросталь» (Росія) і дві команди з Білорусі, - ХК «Мінськ» та «Будівельник» з Бреста.

Ігри турів Кубку будуть проходити у кожному місті знаходження клубів і триватимуть періодично весь сезон.

До слова, гравці «Олімпії-Колос-Секвойї» складають «основу» збірної України і їм у цьому сезоні грати ще на XXVII Всесвітній літній Універсіаді з командних видів спорту у Казані (Росія). Першість, окрім України, будуть виборювати збірні Франції, Бразилії, Кореї, Росії, Японії, Малайзії, та Німеччини.

Також заначимо, Павло Мазур 7 березня святкував з колегами і хокеїстами ювілей: 50 – річчя з дня народження. Редакція сайту теж приєднується до вітань Павлу Михайловичу.



Переглядів: 5842
Поширень: 0