Олександр Грушанський народився грав у 60 роки минулого століття разом з такими відомими футболістами, як Валентин Трояновський, Анатолій Веретинський, Віктор Юн-Чен-Ян, Янош Габовда, Антон Востров, Євген Снітко, Володимир Ощепков, Імре Ленд’єл, Володимир Дзюба, Евген Корнієнко, Юрій Кулініч.

Літні фахівці і знавці футболу пам’ятають надійну гру в обороні правого захисника Грушанського. Все його життя пройшло у спорті, спочатку як футболіста Вінницького «локомотиву», потім як тренера СДЮШОР «Нива». І з життя пішов Олександр Максимович під час футбольного матчу у залі. За словами заступника голови федерації футболу Вінниччини Ігоря Павленко, у Грушанського через тромб не витрамала серцево - судинна система.

Фото з попереднього турніру

Цьогоріч у турнірі прийматимуть участь 8 команд. З Вінниці це 2 колективи ДЮСШ «Блохіна – Бєланова» (директор Ігор Коваль) 1998р.н. та 1999р.н., а також команда футбольної школи «Прем’єр – Нива» (директор Олег Тарлецький).

За словами Ігоря Павленко, в турнірі будуть ще виступати такі команди з інших регіонів України: «Арсенал» (Київ), Полісся (Житомир), ДЮСШ Хмельницького, ДЮСШ Бердичева та команда «Хілд Любомир» з села Ставище Київської області.

Всі 8 учасників розподілять на 2 групи по 4 команди. В групах ігри відбудуться по коловій системі. Потім переможці груп зіграють між собою за звання переможця турніру, а команди, що займуть другі місця у групах, розіграють, відповідно, 3 місце і так далі.

Грати будуть на звичайному (великому) полі. У командах по 11 гравців. Час гри - 2 тайми по 30 хвилин. Нагадаємо, футбольне поле на спорткомплексі «Нива» зі штучним «травяним» покриттям і після зими давно очищене від снігу. До того ж поле має діючу дренажну систему. Отож, хлопці гратимуть із задоволенням.

Початок ігор у п’ятницю о 11-00, у суботу та неділю о 9-00. Фінальний матч відбудеться у неділю, орієнтовно о 13-30.



Переглядів: 4124
Поширень: 0