Вони проходитимуть за підтримки облНОКа України, управління освіти і науки ОДА (голова Ігор Івасюк), спортуправління ОДА (голова Сергій Дідик), спорткомітету Вінницької міської ради (голова Сергій Краєвський), облуправління комітету з фіхвиховання і спорту Міносвіти (Геннадій Бочаров), обласних осередків фізкультурно-спортивних товариств «Спартак», «Динамо», «Колос» та «Україна».

минулорічні змагання

Фінальні змагання за програмою міського та обласного Олімпійського дня (Дня бігу) пройдуть 18 травня на стадіоні та алеях Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького. В них візьмуть участь колективи спортшкіл (ДЮСШ), загальноосвітніх шкіл, садочків, підприємств, установ і організацій. Дошкільняти і молодшокласники будуть бігти до 50 метрів, учні середніх класів – 400 метрів, молодь і ветерани спорту – 800 – 1000 метрів.

Обласний спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» пройде у 4 етапи. Спочатку діти змагатимуться у школах, потім на рівні районів (міст). 24 – 25 травня відбудуться обласні змагання, переможці яких представлятимуть Вінниччину на Всеукраїнському рівні.

минулорічні змагання

З 6 по 16 вересня на Вінниччині відбуватиметься також традиційний Олімпійський тиждень. В його рамках пройдуть олімпійські уроки у містах і райцентрах області, вищих учбових закладах, школах, позашкільних закладах, колективах фізичної культури підприємств, установ та організацій, місцях відпочинку та оздоровлення тощо. На цих заходах виступатимуть олімпійці і зірки спорту Вінниччини.

Олімпійські уроки супроводжуватимуться концертами, номерами художньої самодіяльності, показовими виступами юних спортсменів.

Зазначимо, аналогічні масові спортивні заходи плануються і в інших областях України.



Переглядів: 6548
Поширень: 0