Нагадаємо, в цьому змаганні беруть участь клуби – чемпіони України, Росії та Білорусі. Нашу країну представляла Вінницька команда «Олімпія-Колос-Секвоя» (головний тренер Павло Мазур; з ним разом був і Микола Касянчук), яка на протязі багатьох років стає чемпіоном України.

У стартовому матчі туру наші хокеїсти здолали ХК «Будівельник» (Брест), але з мінімальним рахунком 1:0, який, зазвичай, є дещо характерним для футболу, але ажніяк не для хокею на траві. Водночас нагадаємо, що саме хокеїсти Бреста були три роки тому першими переможцями Кубку СНД.

У другій грі «Олімпія-Колос-Секвоя» програла «Динамо» (Електросталь, Росія) з рахунком 1:2. Зазначимо, саме гравці Електросталі складають «основу» збірної Росії.

І у завершальній грі І туру наші хокеїсти зіграли унічию (0:0) з ХК «Мінськ». Констатуємо, лише два голи у трьох матчах, це замало..

Отже, після матчів І туру турніру одноосібним лідером зі 100-відсотковим результатом став ХК «Динамо» – 15 очок (всі три перемоги). У «Олімпії-Колос-Секвойї» – 8 очок, «Будівельник» має 7 очок, ХК «Мінськ» – 4.

Зазначимо, за перемогу в іграх на Кубок СНД надається 5 очок, за нічию – 2, за поразку з різницею не більше 2 м’ячів – 1, за поразку з різницею понад 2 м’ячи – 0 очок.

ІІ тур Кубку Співдружності відбудеться з 30 червня по 2 липня у Мінську. Вочевидь, прийдеться наздоганяти росіян.



Переглядів: 3425
Поширень: 0