Як і минулого року, пробіг був присвячений суспільній акції “Від серця до серця” за участі організатора міськ-спорт-комітету Сергія Краєвського та за підтримки вело-магазину ОлімпіЯ який надавав в аренду сучасні велосипеди за 1 грн таких відомих брендів як Giant, Kellys, Author і інші, усім бажаючим учасникам велопробігу, повідомляє Вело Блог.

Велопробіг у Вінниці

Маршрут, який цього року запропонували подолати учасникам не відрізнявсь від минулорічного. Всі учасники пройшли коротеньку процедуру реєстрації біля міськвиконкому, за що й отримали наклейки у вигляді серця. Рівно в 14-00 велосипедисти, в супроводі автомобіля ДАІ та карети швидкої допомоги рушили по запланованому маршруту по наступних вулицях:

(Старт) Вул. Соборна — майдан Гагаріна — Книжка — Хмельницьке шосе — вул. 600 річчя (поворот ліворуч на початку зони лісопарку) — вул. Келецька — ринок Урожай (поворот ліворуч) — вул. Пирогова — майдан Гагаріна — Міська Рада (Фініш).

Велопробіг у Вінниці

Для наймолодших велосипедистів на фінішній лінії було запропоновано прийняти участь у різноманітних конкурсах та вікторинах. Серед яких необхідно було проїхати на одному колесі як найдовшу відстань, втримати рівновагу стоячи на велосипеді на місці і інші. Переможці конкурсів були нагороджені цінними призами, а всі учасники велопробігу отримали грамоту за участь у акції.

велопробіг у Вінниці

А сьогодні, 28 квітня о 9-30 в Вінницькому Лісопарку стартували змагання “Велораллі 2013″ під агідою “Спорт для Всіх!”



Переглядів: 4380
Поширень: 0