Вінницьке обласне управління з фізичного виховання та спорту, яким керує Геннадій Бочаров, делегувало на ці змагання 15-річного Івана Юренка. Він виступав у суперважкій ваговій категорії (понад 80 кг) і виборов срібну нагороду.

В першому поєдинку Іван мав боксувати з представником Київської області, але той із незрозумілих причин після розминки відмовився виходити на ринг. В другому, дуже напруженому бою вінничанин переміг за очками чемпіона Польщі Оскара Мроза. А у фіналі поступився чемпіону США Тьятья Панно. Юренка підготували одразу три вінницькі наставники: заслужений тренер України Віктор Січкарук, Сергій Глущенко і Олександр Вацек.

Я займаюсь боксом три роки, – розповідає Іван Юренко. – Поки що маю перший дорослий розряд, але прагну значно більшого. Взагалі, мрію стати олімпійським чемпіоном. Цього року я став чемпіоном Вінницької області серед юнаків, а минулого року виграв чемпіонат України у Керчі (Крим). Неодноразово був чемпіоном Вінниці, вигравав відкритий чемпіонат Жмеринки.



Переглядів: 3408
Поширень: 0