«Олімпія – Колос – Секвойя»Нещодавно, перед від`їздом на 2 раунд Світової хокейної ліги серед національних збірних країн, що почнеться, як ми декілька днів назад повідомляли в Електросталі (Московська обл., Росія).

Вінницькі хокеїсти у складі чемпіона України з хокею на траві «Олімпії-Колоса-Секвої» («ОКС») нещодавно зіграли у турнірі клубного чемпіонату Європи у групі «Трофі» (друга за кваліфікацією). Турнір відбувся у столиці Австрії Відені.

За нашу команду виступав колишній і її гравець Артем Озерський, який з початку весни цього року грає у ХК «Брест» (Білорусь). Він має право до жовтня цього року виступати ще за Вінницю на міжнародному рівні.

8 команд були розподілені на дві підгрупи. У перших двох матчах наші хокеїсти розтрощили «Віттінген» (Швейцарія) і «Суеллі» (Італія) – відповідно 6:0 і 6:1.

Але, далі підопічні Павла Мазура і Миколи Касянчука програли зустріч з командою Познані (Польща), - 3:5, і до фіналу не потрапили.

У матчі за 3 місце знов невдача - «ОКС» програв місцевому «Армінен». Основний час гри завершився унічию - 3:3, а в серії буллітів наші поступилися – 6:5.

Переможцями турніру стали хокеїсти Познані, які у фінальній грі з рахунком 4:2 перемогли «Кардіфф» (Уельс).

Хокей на траві

Коментує виступ у цьому турнірі головний тренер «ОКСу» та збірної України Павло Мазур.

На жаль, ми повернулися додому в невеселому настрої. Адже планували потрапити до призової трійки. Гра з поляками нам не вдалася. У перші дві хвилини зустрічі ми двічі пропустили гол. У грі за «бронзу» ми домінували на полі, вели в рахунку. Але… До цього ми тричі перемагали в офіційних матчах у серіях буллітів, а наразі з 5 ударів тричі не забили.

- Практично без відпочинку «ОКС» майже у повному складі, (нагадаємо, цей колектив є основою національної збірної України) стартує через 3 дні у турнірі 2 раунду Світової Ліги. Що можете сказати щодо цього турніру?

Для нас це буде перша участь у 2 раунді Світової Ліги. Отже, для нас це - вже прогрес. Будемо намагатися боротися по максимуму, аби підвищити свій світовий рейтинг. Гравцям наразі непросто, адже вони дещо втомилися після турніру у Відні. До того ж, один з ведучих гравців В’ячеслав Пазюк травмований на турнірі в Австрії.



Переглядів: 3440
Поширень: 0