Наразі у нашому місті вдруге пройшла інформаційно – просвітницька акція «Рожева стрічка єднає небайдужих». Акцію започаткували у 2012 році Вінницька громадська організація «Інформаційно – просвітницький центр «Вісь» та міськомітет з фізичної культури та спорту.

Міжнародної збірна команда байкерів зіграла у футбол з працівниками Вінницького міськвиконкому

Мета акції – формування у громаді відповідального ставлення до здоров’я та протидії раку молочної залози.

В рамках акції і проведені на стадіоні у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького 25 травня доволі незвичний і цікавий товариський матч з футболу між командами Вінницького міськвиконкому та Міжнародної збірної байкерів, а також турнір з армрестлінгу безпосередньо на трибунах під час гри футболістів.

Міжнародної збірна команда байкерів зіграла у футбол з працівниками Вінницького міськвиконкому

Зазначимо, до Вінниці на свій з’їзд байкери приїхали з різних регіонів України, а також з Росії та Молдови. Всього було більше за півтисячі мотоциклів. Місцем дислокації цієї техніки став величезний майдан позаду головної трибуни стадіону.

Валерій КоровійМатч був запланований за ініціативою заступника Вінницького міського голови Валерія Коровія, який добре грає у футбол, при підтримці голови облвідділення НОК України Федіра Новіка та голови міськспорткомітету Сергія Краєвського.

На стадіоні були, зокрема, Федір Новік, заступник голови міськспорткомітету Роман Семчук, директор ДЮСШ №1 Валерій Сергєєв, голова Федерації армспорту Вінниці Дмитро Коленко, президент ФК «Вінниця» Дмитро Руденко.

- Цей футбольний матч це чудова подія, - зазначив Валерій Коровій.- Гості нашого міста приїжджають до Вінниці з радістю.- Вони про наше місто зазвичай кажуть, що Вінниця – європейське місто. Отже, все добре і ми раді приймати гостей.

У командах футболістів було менше одинадцяти, - по 8 польових гравців і воротар. Грали на скороченому на 20 метрів полі. Тривалість гри теж нестандартна – 2 тайми по 25 хвилин.

Склад команди Вінницького міськвиконкому: Валерій Коровій, родина Журавських – Анатолій (батько), Микола та Олексій (сини), Євгеній Тимощук, Дмитро Кожемяко, Володимир Ткаченко, Олександр Господаренко, Роман Остренюк та Віталій Ковальчук.

Зазначимо, всі ігрові епізоди гри цікаво, в стилі знанного коментатора футболу за часів СРСР Миколи Озерова у мікрофон коментував тренер – організатор команди байкерів вінниччанин Олександр Добровольський. Через це увага до матчу стала ще більше.

Першими забили гол на 5-й хвилині гри міськвиконкомовці (Дмитро Кожемяко). Ще через 5 хвилин вони подвоїли рахунок (Валерій Коровій). Гра, вочевидь, була у першому таймі з ігровою перевагою команди міськвиконкому. Були сподівання, що так само буде і далі після перерви.

Міжнародної збірна команда байкерів зіграла у футбол з працівниками Вінницького міськвиконкомуМіжнародної збірна команда байкерів зіграла у футбол з працівниками Вінницького міськвиконкому

Але… Але у 2 таймі байкери розкрутилися «по повній програмі». Через 5 хвилин рахунок став 2:1, а ще через 5 хвилин 2:2. Отакої! Більше того, ще через 10 хвилин байкери вийшли уперед, - 2:3. Глядачі вже вважали, що матч так і завершиться. Проте за хвилину до кінця гри з гострої передачі Валерія Коровія гол знов забив Дмитро Кожемяко, 3:3.

Міжнародної збірна команда байкерів зіграла у футбол з працівниками Вінницького міськвиконкому

Для визначення переможця матчу пробивали пенальті. В цьому кращими виявилися байкери. За перемогу вони отримали Кубок. Наостанок гравці обох команд охоче, по – товариському вирішили разом сфотографуватися на пам’ять.



Переглядів: 6992
Поширень: 0