В змаганнях прийняли участь Вінницькі команди ДЮСШ «Олімп», ДЮСШ імені Блохіна – Бєланова, ДЮСШ «Темп», «Мрія» (ПДЮ), а також команда Дитячо – юнацького футбольний клуб «Новатор» та колектив ФК «Селище» Тиврівського району Вінниччини.

гра

Всі ці команди добре знають одна одну – це через те, що вони разом вже грали у подібному турнірі, зокрема, взимку цього року у турнірі в приміщенні Палацу. І тоді, і наразі переможцем стала потужна команда «Мрія», яку тренує Заслужений тренер України Микола Митрофанович Кривов’язюк. Зазначемо, у молодості він грав за Вінницьку команду майстрів «Локомотив». Йому є, чому навчити підлітків, в чому автор цих рядків мав змогу неодноразово переконатися, особливо в ударах по воротах та по тактиці дій під час гри.

Також відмітимо, знанний майстер футболу на цьому турнірі виконував ще обов’язки головного судді.

команда переможців

Грали матчі по 25 хвилин 2 тайми по коловій системі – «кожний з кожним». Тобто всі команди зіграли по 5 ігор. Команда «Мрія» і виграла всі 5 зустрічей.

Питання до Миколи Кривов’язюка.

Микола Кривов’язюк- Миколо Митрофановичу, враховуючи абсолютно переможний результат, чи вважаєте ви, що ваша команда значно сильніше інших?

- Ми, зрозуміло, активно готувалися до цього турніру і хотіли перемогти в ньому.

- Стовідсоткова вдача в усіх матчах безперечно, вражає, як, до речі, і результати вашої команди на інших турнірах. Суперники слабкі?

- Ні, це не так. У цьому турнірі ми перемагали не завжди з великим рахунком, був відрив і лише у два голи. Саме це свідчить, що перемоги не були легкими.

На 2 місці команда ДЮФК «Новатор» з Хмельницького, на 3 місці – ДЮСШ «Темп». Переможцям було вручено Кубок. І переможці, і призери нагороджені медалями, дипломами, вимпелами та подарунками.

Кращим гравцем турніру визнаний напівзахисник команди "Мрія" Ілля Збитківський.

Нагороди юним футболістам на урочистому шикуванні вручала директор Палацу дітей та юнацтва Світлана Мусійчук.



Переглядів: 5553
Поширень: 0