В День захисту дітей, 1 червня, у Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького обласним Центром «Спорт для всіх» (директор Віталій Копач) були організовані для підлітків спортивно – розважальні конкурси, а міськспорткомітетом (голова Сергій Краєвський) були залучені до презентації дитячо – юнацькі спортивні школи (ДЮСШ).

Спортивно – розважальні конкурси та презентація ДЮСШ у День захисту дітей

Діти під керівництвом Віталія Копача охоче кидали м’ячі у баскетбольний кошик, який був на встановленому пересувному щиті просто неба біля кіноконцертної зали «Райдуга», а під керівництвом його заступника Володимира Жицького діти грали у дартс (кидання дротиків у мішень) та кидали пластмасові диски – тарілки у гімнастичний обруч. Було всім цікаво. Переможці отримували м’ячі, авторучки, блокноти тощо.

Спортивно – розважальні конкурси та презентація ДЮСШ у День захисту дітей

Поруч представники спортшкіл (ДЮСШ та СДЮШОР) презентували стенди, що розповідали про характер своєї спортивної діяльності та досягнення у «своїх» видах спорту.

Можна було побачити стенд обласної баскетбольної СДЮШОР, - представляв її особисто директор Олександр Аносов, головний тренер жіночої команди «Вінницькі Блискавки», що у травні завоювала звання чемпіона України.

Стенд ДЮСШ №2 розповідав про веслування, водний слалом, про інваспорт; діти мали змогу посидіти у справжній слаломній байдарці, що була становлена поруч зі стендом. Бажаючі займатися волейболом, велоспортом, гандболом мали змогу роздивитися стенд ДЮСШ №3, а хлопці і дівчатка, що мають нахил до боксу чи греко – римської (класичної) боротьби підходили до стенду ДЮСШ «Вінниця».

Спортивно – розважальні конкурси та презентація ДЮСШ у День захисту дітей

Крім цього, борці показували елементи боротьби, як кажуть, «вживу».

Детальна інформація про види спорту, якими можна займатися у Вінниці, дуже важлива для дітей, особливо для тих, хто тільки визначається зі «своїм» видом спорту.



Переглядів: 6719
Поширень: 0