У 8 турі «Вінниця» виїздила до Волочиська (Хмельницька обл.), де зустрічалася з місцевою командою «Збруч». Турнірне становище наших футболістів змушувало грати тільки на перемогу. Нагадаємо відставання від 2-го, «прохідного» місця у фінальну «пульку» аматорського чемпіонату України, до цього матчу становило 8 очок (при одній грі у запасі).

Проте, сталося не так, як планувалося. Наші футболісти знов програли, - 2:3 (1:2). За словами головного тренера команди Сергія Руденко, це в деякій/певній мірі через те, що судді були «сприятливо налаштовані» на гравців господарів поля.

Все. Шансів здобути «прохідне» місце більше немає. Проте «Вінниця» має зіграти і решту матчів чемпіонату.

Таким чином, план повернення Вінницького футболу у професійну лігу, ймовірніше за все, відкладається, щонайменше, ще на рік, тобто на 2015-й.

Результати двох інших матчів команд нашої групи такі:

«ОДЕК» (Оржів Рівненська обл.) - «Рух» (Винники Львівська обл.), 2:0;

«Авангард» (Новоград – Волинський Житомирська обл.) – «Буковина-2-ЛС» (Чернівці), 3:0, - технічна перемога. Буковинців вже другий раз поспіль карають технічною поразкою.

Наступний матч «Вінниці» заплановано на 3 липня саме проти «Буковини-2-ЛС» на виїзді. Чи відбудеться гра у Чернівцях, наразі невідомо.



Переглядів: 3001
Поширень: 0