Всеукраїнські змагання з кікбоксингу відбулися наприкінці вересня у Євпаторії. Для спортсменів з Могилева-Подільського приморський турнір виявився більш ніж вдалим. Клуб виставляв на змагання чотирьох бійців. Боротьба була запеклою. Юним кікбоксерам довелося пройти через попередні, півфінальні та фінальні поєдинки. Іноді доводилось проводити по два важких бої на день. Попри це, Леонід Сівніцький, В’ячеслав Руденко та Валерія Заводій виступили чудово. У їх активі – дві золотих та одна срібна медалі.

Могилів-Подільські кікбоксери привезли золото та срібло з «Кіммерії»

- Для Валерії Заводій це дев’яте золото, для дев’ятирічного Леоніда євпаторійський турнір – перший. У його спортивній кар’єрі це перша перемога, - розповідає тренер клубу Євген Вандьо.

Схоже, кікбоксери з клубу «Спартак-Вацак» заповзялись зібрали цілу колекцію спортивного срібла-золота. Бо вже після повернення з «Кіммерії» встигли записати у свій актив перемогу на Кубку Вінниччини в розділі «лоу-кік». В‘ячеслав Руденко та Леонід Сівніцький знову були найкращими.

Могилів-Подільські кікбоксери привезли золото та срібло з «Кіммерії»

- Всі наші діти молодці, їхні успіхи і справді вражають. Мені приємно, що з кожного турніру кікбоксери нашого клубу повертаються з перемогою, - каже засновник і меценат клубу Геннадій Вацак. - Вони багато тренуються, відповідально ставляться до справи. В тому, що вони так вдало виступають на турнірах, - заслуга і спортсменів, і тренера Євгена Вандьо.

Наш клуб знають всюди, і запрошувати «Спартак - Вацак» на змагання стає ознакою престижності турніру. Мені це приємно відзначити, бо це свідчить, що недаремно працюємо на розвиток наших дітей та спорту.



Переглядів: 5996
Поширень: 0