В м. Алушта відбулась І Спартакіада працівників Міністерства доходів і зборів України. Цього року до вже традиційних видів - футзалу, волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту, кульової стрільби - додався ще й легкоатлетичний крос у жінок та чоловіків на 1000м та 3000м відповідно.

Вінницькі міндоходівці – у десятці найкращих спортсменів

Як завжди порадували наші земляки. Збірна команда підрозділів Міндоходів Вінниччини продемонструвала високі результати в ігрових видах спорту, виборовши 2-е місце в турнірі з волейболу та сьоме - з футзалу. До десятки найсильніших увійшли й наші гирьовики та тенісисти. У загальному заліку серед двадцяти дев’яти колективів збірна команда області виборола достойне восьме місце. «Надзвичайно приємно усвідомлювати, що працівники нашого відомства володіють багатьма спортивними навичками і в боротьбі з потужними суперниками показують високий результат» - каже голова Вінницької обласної організації профспілки працівників державних органів доходів і зборів Геннадій Сирник.

Вінницькі міндоходівці – у десятці найкращих спортсменів

Усі члени збірної області впевнені, що саме якісно організований тренувальний процес та розуміння й підтримка керівництва Головного управління Міндоходів області, допомогли достойно представити Вінниччину у цих змаганнях. Неабияким старанням жаги до перемоги вирізнялись футболісти Сергій Ковальчук та Віктор Нижник, з проблемною позицією голкіпера вдало впорався Мирослав Продан. Кращим волейболістом на турнірі було визнано нашого земляка Сергія Кіся з Томашполя. Вінничанин Андрій Черевко вкотре довів, що він є одним з найкращих в Україні серед гирьовиків - аматорів, його результат у 79 поштовхів став четвертим у змаганнях. Тенісист Едуард Юрков вдало дебютував у збірній, представляючи Вінницьку регіональну митницю. Натомість головний приз одержали виключно всі учасники змагань — позитивні емоції та спортивну наснагу, які стануть запорукою успіхів на професійному поприщі.



Переглядів: 2888
Поширень: 0