найяскравіші кадри спортивного життя вінничанНа світлинах – вінничани агітують за здоровий спосіб життя - без вікових обмежень та статусів: в одній шерензі діти та літні городяни, вінницькі і столичні VIPи -у шортах і спортивний майках, а хтось і без них :). У «12 кадрах» жовтневої фотохроніки у вікнах корпункту Укрінформу по вулиці Соборній 72 – «править бал» спорт. Свіжа експозиція – захоплення спортивним азартом європейського міста Вінниці!

Черговий парад документально-мистецького перфомансу – креативна колекція фотокореспондента Укрінформу Олександра Лапіна, присвячена різним спортивним заходам, які відбувались у Вінниці упродовж останніх двох років. Найяскравіші кадри спортивного життя вінничан можна розглядати вже з 25 жовтня.

- Наша команда журналістів обрала «Спорт» темою другої виставки не випадково. Надворі – осінь, вінничани кутаються в теплий одяг та «юзають» носовички. А в експозиції – бадьорі люди, на обличчях яких сяють посмішки. Адже спорт - це суцільні ендорфіни, заряд бадьорості і, як кажуть медики, запорука довголіття. Нам хотілося заразити земляків часточкою позитиву, яку випромінюють спортивні фото, - повідомила головний випусковий корпункту Наталія Журбенко.

найяскравіші кадри спортивного життя вінничанОрганізатори певні, експозиція стане великим сюрпризом не тільки для пересічних вінничан, які можуть впізнати себе на фото, а й для місцевих «VIPів». Посадовці обласного рівня, народні депутати та відомі політики постають у невимушених і навіть пікантних позах та образах, стаючи в один ряд з простим людом, який шанує спорт. Вінничани упізнають екс-губернатора Миколу Джигу, голів ОДА та облради – Івана Мовчана і Сергія Татусяка, очільницю Міндоходів області Ірину Зленко, столичного гостя, який не оминув увагою вінницьку зарядку – Сергія Тігіпко…

- Масове «ураження» здоровим способом життя та фізкультури запровадив на Вінниччині екс-губернатор, а нині нардеп Микола Джига. Тому він – один із найяскравіших персонажів «12 кадрів» у жовтні. На фото ніщо не приховує його відмінну форму, якій можуть позаздрити посадовці молодшого покоління, - запевняє Наталія.

Сконцентрована енергія юних бігунів у передфінішному ривку, впевнений ритм досвідченої марафонки у літах, гра м’язами чоловіків на тренажерах і граційні «па» дівчат-фізкультурниць, - це ми, вінничани у спорті. Дванадцять миттєвостей руху, сили та енергії!


Переглядів: 3995
Поширень: 0