У місті встановлено ще один тренажерний майданчик під відкритим небомТренажерний майданчик по вул. Л.Толстого облаштували за позабюджетні кошти. Його встановила черкаська фірма, яка спеціалізується на виготовленні обладнання для дитячих та спортивних майданчиків. Якщо це устаткування протягом певного періоду експлуатації добре себе зарекомендує, то в подальшому буде розглядатись питання про можливість закупівлі саме таких майданчиків для встановлення у дворах висоток.

Встановлена спортивна площадка включає в себе шість тренажерів для різних груп м’язів. Тут є бруси та тренажери для тренування м’язів пресу, рук, ніг і спини. На більшості з них може займатись одразу по дві людини. Також на цьому майданчику встановлено рукохід для прихильників стрітворкауту. На ньому можна теж тренувати різні групи м’язів (спини, ніг, пресу, тросу, плечового поясу, грудних м’язів).

Черкащани, які встановлювали це обладнання, розповіли, що воно є антивандальним, адже виготовлене з міцних сталевих труб та пофарбоване полімерною фарбою, стійкою до атмосферних впливів. І тому має служити довго.



Переглядів: 3854
Поширень: 0