Ярмарок триватиме два дні – 7 та 8 лютого. Сотні вінничан завітали на свято, щоб обрати вид спорту, яким би було цікаво займатися в подальшому. Захід розпочався урочистостями з нагоди відкриття зимових Олімпійських ігор XXII, а далі всі охочі могли переглянути показові виступи спортсменів та взяти участь у майстер-класах від кращих олімпійців і тренерів.

Заступник голови Вінницької ОДА Валентин Поліщук зазначив, що цей захід є ще одним доказом того, що на Вінниччині спорт люблять, поважають та розвивають. «Сьогодні на спортивному ярмарку зібралися люди, які є гордістю спорту Вінниччини. Також сюди прийшли ті, хто хоче обрати свій вид спорту, яким займатиметься надалі. Я хочу сказати цим людям, що вони обирають не лише вид спорту, а й здоров’я», – зауважив заступник міського голови Андрій Рева.

Також гостей ярмарку вітали начальник управління з питань фізичної культури і спорту ОДА, рекордсмен світу по пауерліфтингу Сергій Дідик, голова комітету з фізичної культури та спорту Сергій Краєвський, голова обласного відділення національного олімпійського комітету Федір Нонік. Усі бажаючі мали можливість поспілкуватися з олімпійцями, які є гордістю нашого міста, а саме, велогонщиком Сергієм Чернявським, плавцем Павлом Хникіним та веслувальницею Ганною Балабановою.

У виставковому залі ТРЦ «Мегамолл» протягом двох днів ярмарку (з 12:00 до 19:00) діятиме презентація дитячо-юнацьких спортивних шкіл, федерацій та спортивних клубів міста. Загалом представлено 35 закладів.



Переглядів: 5262
Поширень: 0