Мета конкурсу:

  • пропагування серед дітей, молоді та дорослого населення м. Вінниці  здорового способу життя, ідей олімпійського руху і спорту в цілому;
  • патріотичне виховання вінничан;
  • сприяння розвиткові в населення навичок до творчості, уміння відзначати найяскравіші події і факти, пов’язані з фізичною культурою і спортом у м. Вінниці, засобами фотографії творчо висловлювати свої думки;
  • підвищення вітчизняного й міжнародного авторитету м. Вінниці як міста, в якому створені сприятливі умови для розвитку фізичної культури і спорту.

Стартував міський конкурс фотографій "Спортивна Вінниця - 2014"Умови конкурсу.

  1. Фотоконкурс «Спортивна Вінниця-2014» проводиться у м. Вінниці  з 15 березня по 15 серпня  2014 року.
  2. Вікова категорія учасників – необмежена.
  3. Конкурс відбувається у ІІ етапи.
    1. Перший етап триває  з 15 березня  по 15 серпня  2014 р. і передбачає збір фотоматеріалів, розгляд фотоматеріалів конкурсною комісією, організацію фотовиставки. По мірі надходження фоторобіт усі вони будуть розміщені на сайті Вінницької міської ради в розділі «Спорт та фізкультура».
    2. Другий етап триває з 16 серпня по 8 вересня 2014 р. і передбачає визначення переможців конкурсу. Нагородження відбудеться на День фізичної культури і спорту 13 вересня 2014 року.
  4. Конкурсні роботи подаються в електронному вигляді. Робота має супроводжуватися  назвою . Учасник конкурсу має право подати на розгляд комісії не більше 10 власних робіт.
  5. Учасник конкурсу разом з роботою має надати таку інформацію:  прізвище, ім’я, вік, контактний телефон. Особисті дані про учасників конкурсу не розголошуватимуться без згоди учасників.
  6. Кінцевий термін подання конкурсної роботи − 15 серпня 2014 року.
  7. Учасники конкурсу надають роботи у комітет з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради (вул. Соборна, 59, каб. 630, т. 59-52-93) або надсилають на е-mail: sport_foto @inbox.ru
  8. Про результати конкурсу громадськість повідомляється через засоби масової інформації.

Критерії  оцінювання:  повнота розкриття теми, особистий погляд на світ та проблеми, пов’язані з темою конкурсу, оригінальність творчого задуму, змістовність, креативність, патріотизм, яскравість. Журі визначає переможців у номінаціях: «професійне фото», «аматорське   фото», а також залишає за собою право визначати інші номінації за тематикою робіт.


Переглядів: 3617
Поширень: 0