Вже вдруге набережна «Рошен» була переповнена справжніми мужніми і сильними чоловіками. Адже 22 травня проходив Другий Чемпіонат міста з віджимання серед чоловіків. Близько сотні учасників боролися за звання «найсильнішого» та визнання усіх гарних дівчат міста.

Чемпіонат міста з віджимання серед чоловіків

Як і минулого року усіх зацікавлених, сильних та витривалих головний суддя – майстер спорту Ярослав Юргілевич вишукував у шеренгу та скомандував зайняти упор лежачи. Одночасно, під його скандування учасники почали віджиматись від землі.

Чемпіонат міста з віджимання серед чоловіків

Вік учасників був необмежений: наймолодшому – дев’ять, найстаршому – тридцять три.

Віджавшись 120 разів титул чемпіона здобув Клинко Ростислав, на другому місці – Івашко Олександр, і бронзу отримав Розгон В’ячеслав.

Але й був і позаконкурсний абсолютний чемпіон – дев’ятирічний хлопчик Гор Рашид – вінпоказав усім справжній клас, побивши рекорд переможця і віджавшись аж 130 разів!

Чемпіонат міста з віджимання серед чоловіків

Усі переможці отримали кубки, почесні грамоти та абонементи на тренування у спортивному клубі. Також приємними подарунками для переможців стали знижки і сертифікати на автошколу та дріфт-перегони.

Організатори заходу – Вінницька Молодіжна Рада та teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.



Переглядів: 13027
Поширень: 0