Група В безумовно цікава для ставок у букмекерських конторах. Нижче ми розглянемо більш детально чим саме викликаний такий інтерес. А для тих, хто вже вирішив робити ставки на цю групу ми рекомендуємо вивчити рейтинг букмекерських контор на сайті bk-ru.com, для того, щоб вибрати для гри найкращу і надійну онлайн контору.

Незначна різниця в коефіцієнтах пояснюється невиразною грою збірної Іспанії. Команда, що зуміла взяти три великих трофеї поспіль, схоже, перенаситилася перемогами. Відбір до Мундіалю іспанці пройшли насилу, хоча й зуміли виграти групу. До того ж, основні лідери команди встигли помітно постаріти (Іньєста, Хаві, Вілья, Алонсо), а дехто навіть пішов з футболу.

Голландці та чилійці мають рівні шанси на вихід. Склад віце-чемпіонів світу вельми сильний, але всі пам\'ятають провальну гру Нідерландів на Євро-2012, коли були програні всі матчі в групі. До того ж, Нідерландів незручний графік: перший матч з Іспанією, після якого, швидше за все, доведеться наздоганяти Чилі і обігравати Австралію. Швидше за все, все вирішиться у заключному турі очною зустріччю з чилійцями.

Збірна Чилі вважається «темною конячкою». Команда впевнено виступила у відбірковому турнірі, але у них немає яскравих зірок, за винятком Відаля і Санчіса. Чилійці відомі своєю непоступливістю. До того ж, у збірної Чилі хороший графік: спочатку Австралія, потім іспанці і врешті заключний матч з голландцями.

Менше всіх пощастило австралійцем. «Соккеруз» будуть задоволені будь-якому відібраному очку, але зробити це надзвичайно складно. Про вихід у стадію плей-офф мова не йде. Швидше за все, команду чекає три поразки.

Нагадаємо, що збірна, яка посіла друге місце в групі В, потрапляє на переможця групи А, яким з високим ступенем ймовірності буде збірна Бразилії. Саме Бразилії прогнозують вихід їх групи А. Детальніше про прогнози на групу А і інші групи ви зможете прочитати на сайті bk-ru.com. Там ви знайдете багато цікавої інформації про ставки і букмекерські контори, а так само найсвіжіші спортивні новини. Але найбільше вас напевно зацікавлять прогнози на футбол, які на bk-ru.com складені провідними фахівцями сфери і надаються всім читачам абсолютно безкоштовно.

Втрати гравців

Іспанці залишили вдома Негредо і Льоренте, також у списку не виявилося місця для Морено і Карвахала. Через травми пропустять турнір Алькантарі і Навас. Зате на чемпіонат поїде Дієго Коста.

Голландці залишилися без центральних півзахисників Стротмана і Ваарта. Також на Мундіаль не потрапить Грегорі ван дер Віль.

У чилійців втрати мініальні. У строю усі основні гравці, за винятком Матіаса Фернандеса.

Австралія буде представлена молодим складом, а от досвідчених Холманом, Кеннеді і Вілшира на турнірі не буде.

За прогнозами, перше місце за збірною Іспанії, друге - за Нідерландами. На третьому команда Чилі, на четвертому - Австралія.


Переглядів: 2936
Поширень: 0