Teens-club «Універ» в рамках проекту «Літній клуб» розпочав спортивні змагання з петанку між ВУЗами. Петанк – це провансальський гість, який прийшов до Вінниці минулого року та дуже полюбився вінничанам та гостям міста. Змагання з петанку проходитимуть протягом усього літа, участь приймуть команди з усіх Вишів міста.

Між вінницькими ВУЗами розпочались змагання з гри петанк

- Сам проект «Літній клуб» є цікавим та корисним для його учасників та для відпочиваючих вінничан. Для учасників, а це студенти начальних закладів, в даний час корисний тим, що вони мають змогу відпочити від навчального процесу, виконати загально-розвиваючі фізичні вправи та пограти в пляжні ігри. Відпочиваючі ж мають змогу долучитися до участі в грі або привести свою малечу на фейс-арт або створити пісочну скульптуру, - розповідає педагог-організатор teens-club «Універ» Денис Петренко.

Між вінницькими ВУЗами розпочались змагання з гри петанк

Так, 10 червня на міському пляжі «Хімік» змагалися команди Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, університету культури та фінансово-економічного університету. Перемогу здобула команда фінансово-економічного університету (на фото в зелених футболках).

- Не зважаючи на те, що я з дитинства фанат футболу, я із захопленням споглядав з яким запалом молоді люди грають у петанк, та й ось і сам вирішив спробувати, тим паче випала така чудова нагода. З перших хвилин, думка про те, що гра є напрочуд легкою, швидко розвіялась. Довелось сповна озброїтись стратегічними навичками, влучністю та вдачею щоб здобути перемогу, - розповідає гравець команди «зелених» Андрій.

Між вінницькими ВУЗами розпочались змагання з гри петанк

Організатори обіцяють, що в рамках проекту "Літній клуб" будуть організовуватись різноманітні акції, чемпіонати, квести та флешмоби в центрі міста.



Переглядів: 4317
Поширень: 0