Наступної середи, 9 липня вирішиться доля подальшої участі у чемпіонаті України серед аматорів для ФК «Вінниця». Щоправда, відбудеться це без участі самого вінницького колективу.

У передостанньому турі 2 липня футболісти «Вінниці» мали зустрітись із «Маяком» з міста Сарни. Утім, суперник, який втратив будь-які шанси на продовження боротьби, на матч у Вінниці не з’явився. Таким чином, господарям зарахували технічну перемогу.

На той момент куди більше вінницький колектив хвилював результат іншого матчу у 1-й. У Винниках місцевий «Рух» приймав конкурента ФК «Вінниці» у боротьбі за друге місце, що дає путівку у фінальний етап – «ОДЕК» з Рівненщини. Останньому будь що потрібно було заробити бодай очко, щоб мати у останньому турі можливість посунути вінничан з другої позиції. І це «ОДЕКу», що помітно поступається за рівнем гри галичанам, врешті решт вдалося – 2:2.

У останньому турі ФК «Вінниця» не гратиме, тому що запланований календарем суперник – волочиський «Збруч» знявся зі змагань ще всередині дистанції. А от у «ОДЕКа» - домашній матч із хмельницьким «Поділлям». Рівненцям потрібно перемагати з різницею у три м’ячі, тож тільки впертість земляків-подолян може дозволити ФК «Вінниці» завершити груповий турнір на другому місці.

Долю футболістів Вінниці вирішать хмельничани



Переглядів: 3278
Поширень: 0