Гран-прі Вінниці з дріфтингу розпочнеться у п’ятницю, 25 липня, з тренувальних заїздів пілотів дріфтерів, які приїдуть з усієї України. Особливістю цих тренувань стали цікаві моменти, так як пілоти вчаться та нерідко помиляються, вилітаючи з траси, що вже є яскравим видовищем. Та й майстерність відточують завзято, експериментуючи, щоб винайти ідеальну траєкторію проходження дистанції. А також опанувати дріфт машини з потужністю понад 700 кінських сил. Особливістю сезону 2014 року являється те, що кожен глядач зможе потрапити на тренування.

26-27 липня - дводенне свято авто-спорту, місце незмінне - аеродром Калинівка

26 липня - день змагань. І вже зранку почнуться кваліфікаційні заїзди. Кульмінацією Гран-прі стануть парні заїзди і розпочнуться вони після 13 години.

Завдяки Вінницькому обласному Товариству сприяння оборони України  змагання цього року наповняться видовищним шоу авіакерованих літаків та неймовірним шоу гелікоптера з дріфт машиною.

Також глядачів очікує гра в американський футбол між командою Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту та командою гравців в американський футбол «Вінницькі Вовки». Це буде яскраве постановочне шоу з дріфтовими, драговими машинами та гравцями в американський футбол.

27 липня відбудеться другий етап Чемпіонату України з дрегрейсингу за участю іноземних чемпіонів. Цього року наше місто має особливу честь провести  нагородження чемпіонів з дрегрейсингу за підсумками 2013 року. До Вінниці на нагородження завітають всі Чемпіони України та чемпіони Національної серії з дрегрейсингу 2013 року. Шоу  Нагородження відбудеться під час офіційного відкриття змагань о 14:00, яке буде супроводжуватись яскравим шоу.

Машини дрегстери, потужністю понад 2000 кінських сил та розгоном до першої сотні за 1 секунду, знову встановлюватимуть рекорди. Голова федерації дрегрейсингу та дріфту, Андрій Гальчинський, розповідає, що трасу змагань заливатимуть спеціальним клеєм, щоб забезпечити більше щеплення резини з покриттям. Такий клей використовується в усьому світі в дрег рейсингу. Тому глядачів очікує багато яскравих заїздів, враховуючи те, що окремі машини розганятимуться до 300 км на годину за 402 метри. Понад 80 учасників змагань приїдуть до нашого міста. Вінничани матимуть можливість побачити безліч унікальних машин на змаганнях. Чого вартий тільки ЗАЗ потужністю понад 800 кінських сил з мотором від Ford Mustang. Для глядачів приготували розіграші призів та сертифікатів вартістю понад 30000 гривень. Як і завжди, безкоштовні маршрутки ходитимуть від зупинки «Водоканал» з 10 години та протягом дня до останнього відвідувача. Квитки на змагання можна придбати попередньо від  50 гривень. Також є флаєра зі знижками, які розповсюджуються по Вінниці.



Переглядів: 5040
Поширень: 0