Цей трофей команда виборола у фінальному двобої проти ФК "Могилів-Подільський-Люкс", який пройшов 28 червня на центральному стадіоні Вінниці.

Перший тайм обидві команди зіграли унічию. А вже з початком другого "Тульчин" почав доводити свою перевагу. Два голи Віктора Чорного та гол В`ячеслава Гончарука дозволили тульчинцям узяти гору на суперником - 3:2. До речі, великий внесок у перемогу вніс легендарний півзахисник Сергій Нагорняк, який у 90-х захищав кольори збірної України. Свого часу 37-річний футболіст устиг пограти за вінницьку "Ниву", московський "Спартак", дніпропетровський "Дніпро", донецький "Шахтар" та у інших командах України, а потім і Китаю.

- Нашій команді усього півтора-року і я щасливий, що вдалось уже заволодіти почесним трофеєм. "Могилів" - сильний суперник, з яким у нас принципові відносини. Та ми цього разу були кращими!, - розповідає капітан ФК "Тульчин" Дмитро Лелюк. Він добре відомий вінничанам за виступами у "Ниві" наприкінці 1990-х - початку 2000-их.

До речі, до кубку тульчинці записали у актив іще одну нагороду - кращим гравцем фіналу оргкомітет ОФУ визнав невтомного ветерана Сергія Нагорняка.


Переглядів: 8300
Поширень: 0