За ініціативи та підтримки міського голови Володимира Гройсмана у січні цього року в міській дитячо-юнацькій спортивній школі №2 було відкрито нове відділення спорту для інвалідів, вихованці якого на чолі із тренером Олегом Пакулою з 1 по 3 серпня змагались у Дніпропетровську на Чемпіонаті України з пауерліфтингу.

Команда вінницьких спортсменів, склад якої був чи не найменший серед інших команд (усього 4 чоловіки), вибороли три перших та одне друге місце. У загальному заліку Миколюк Анатолій, Войтко Дмитро та Купріянов Юрій в юнацькій першості України завоювали 1 місце. Сергій Хвалінський, який представляв вінницьку збірну у дорослому чемпіонаті, здобув для нашої команди 2 призове місце, поступившись першим місцем господарям змагань.

Загалом в юнацькій першості на Чемпіонаті були представлені 14 команд із різних обласних центрів, серед дорослих же за право бути найкращими змагались 16 команд-учасниць.

Міський голова Володимир Гройсман привітав спортсменів із перемогою, побажав бути завжди першими в усіх починаннях та рухатись вперед. «Я щиро радий тому, що вінницькі спортсмени залишаються першими – зізнається мер. – І обіцяю, що міська влада буде і надалі робити усе задля того, щоб наші спортсмени мали відповідні умови для тренувань і здобували золоті медалі на змаганнях усіх рівнів».


Переглядів: 2982
Поширень: 0