Відповідно до умов проведення змагань, у них візьмуть участь учні шостих класів загальноосвітніх шкіл міст країни.

У Вінницькому регіональному етапі за право представити наш край у Всеукраїнському фіналі боротимуться 25 шкіл. Організатори турніру – федерація футболу м.Вінниці, департамент освіти міської ради та комітет з фізичної культури і спорту міської ради.

Змагання складатимуться з двох етапів: групового - у якому команди будуть розподілені на 8 груп та плей-офф, де переможця етапу визначатимуть у одному матчі «на виліт». Змагання проходитимуть на базі 16-ї та 18-ї загальноосвітніх шкіл. Фінал пройде у муніципальному спортивному комплексі по Фрунзе, 48.

У березні у Вінниці стартує регіональний етап Шкільної футзальної ліги України

Згідно із Регламентом проведення змагань, у грі беруть участь чотири польових гравці та воротар, тривалість гри – два тайми по 15 хвилин.

Одним із призів команді переможниці буде футзальний м’яч із автографами усіх гравців національної збірної України з футзалу.

«Я вдячний організаторам за чудову ідею щодо проведення змагань, завдяки яким можна залучити дітей до занять спортом. Адже якісне дозвілля дітей дає можливість гармонійно їм розвиватися. Враховуючи те, що у Вінниці майже при кожній школі є гурткова робота, пов’язана з розвитком футболу, це дасть можливість самореалізуватися учням та стимулювати їх до кращих результатів», – зазначив директор департаменту освіти Володимир Буняк.

«Інвестиції у наших дітей – це інвестиції у наше майбутнє. Це перший досвід проведення футзальних змагань між учнями загальноосвітніх шкіл. Ми упевнені, що такі змагання необхідні нашим дітям, адже сучасний світ пропонує багато альтернатив здоровому та активному способу життя. Залучивши дітей до змагань, ми зможемо сприяти їхньому гармонійному розвитку та сприяти поліпшенню їхнього самопочуття», - інформує голова Вінницької міської федерації футболу та обласної асоціації футзалу Дмитро Руденко.



Переглядів: 3261
Поширень: 0