Футбольний матч запланували провести ще на Різдвяні свята. Саме тоді фіскали дізналися, що у Гніванському ліцеї навчаються студенти з м. Щастя (Луганська область). Вони приїхали на Вінниччину ще 12 грудня 2014 року, фактично тікаючи від бойових дій, що проходили у рідному місті. Дехто з молоді не мав навіть теплого одягу, оскільки Щастя довелося покидати поспіхом. Тож керівник податківців навідався до них із подарунками і побачивши, як студенти грають футбол у дворі закладу, запропонував їм разом зіграти, коли потеплішає.

«Відверто кажучи, я навіть позабув пропозицію. Проте студенти зателефонували і нагадали про мою обіцянку», − каже Мирослав Продан. Тож команда працівників ГУ ДФС у Вінницькій області спільно з губернатором і команда студентів «Зоря» зіграли два 20ти хвилинних футзальних тайми.

Футбольний двобій між представниками влади та студентами - хто кого?

У результаті з рахунком 6:3 перемогли організатори. Проте молодь не засмутилася, адже головне для них була не перемога, а процес гри і гарний настрій. Глядачі емоційно спостерігали на усім, що відбувалося на полі. Команда податківців показала справжню майстерність, оскільки вона добре зіграна. Гості зі Щастя набралися запалу у другому таймі і на перших хвилинах забили гол.

Футбольний двобій між представниками влади та студентами - хто кого?

У перерві глядачі насолодилися виступами хореографічних колективів: гімнастичними трюками, вправами з м’ячами, сучасними танцювальними композиціями. Все це не давало присутнім засумувати. Окрім того бажаючі зробили внески до благодійної скриньки. І податківці передали молодим людям близько 4 тисяч гривень. Після товариського матчу розваги продовжилися грою у боулінг, катанням на роликах, картингах і смачним обідом.



Переглядів: 3715
Поширень: 0