На велосипедах і зі спеціального трампліну стрибатимуть у Вишенське озеро усі бажаючі. «FUN JUMPING» відбудеться шостого вересня у неділю, на майданчику озера, що зі сторони церкви Стрітення Господнього. А потренуватись можна буде напередодні у суботу, п’ятого вересня. Організатори події - магазин «ВелоДрім», Вінницька міська рада та ГО «Вінниця Мобільна».

Велолюбителі запевняють, що усе безпечно, бо перед тим як провести «FUN JUMPING» велосипедисти перевірили територію, запросили рятувальників, які ретельно обстежили дно Вишенського озера. Зараз ініціативна група оббиває деревом і робить ще зручнішим місток, на який змонтує трамплін. Після стрибка кожного велосипедиста витягатиме спецгрупа у човні. А для того, щоб велосипед не тонув до нього, між спицями, прикріплять спецкамери. Стрибунам видаватимуть рятувальні жилети. Але на стрибки бажано приходити із шоломом, бо без нього вас не пустять до трампліну. Для тих у кого не буде велосипеду техніку можна буде взяти на прокат.

6 вересня у Вишенське озеро стрибатимуть на велосипедах зі спеціального трампліну

«Це найкрутіше і найбільш видовищне велосипедне дійство. Ідея провести у Вінниці такі стрибки на велосипедах у водойму виникла давно, але втілюємо її зараз, - розповідає директор магазину «ВелоДрім» і організатор події Руслан Кривдюк. – Ми подбали про безпеку і хочемо, щоб люди дійсно побачили, що можна виробляти на велосипедах і при цьому отримати багато емоцій.»

6 вересня у Вишенське озеро стрибатимуть на велосипедах зі спеціального трампліну

Кращі стрибуни «FUN JUMPING» визначатимуться у трьох номінація: Fun Freestyle - де оцінюватиметься кращий трюк і судді визначатимуть переможця за кількістю набраних балів за спеціальною шкалою; Fun Jumping – де переможе найдовший стрибок та приз за незвичний і оригінальний стрибок у номінації «приз глядацьких симпатій», де оцінюватимуть навіть одяг.



Переглядів: 4870
Поширень: 0