Днями у дворах будинків по вул. Фрунзе та Стеценко відбулось свято «Спортивний двір» присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Активну участь у його організації взяв депутат міської ради Петро Бабій, він також підготував для учасників порарунки. Під час заходу діти грали у спортивний квест, брали участь у вікторині тощо.

12 вересня у Вінниці відбувся проект «Спортивний двір». Його організували департамент культури та комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, Центр концертних та фестивальних програм» та депутат міської ради Петро Бабій, який досить активно працює на своєму окрузі. До речі, спортивне свято відбулося у тому дворі, де в минулому році за сприяння Петра Бабія було виконано комплексний капітальний ремонт двох прибудинкових територій, якими користуються мешканці шести висоток (вул. Фрунзе,65,67,69,71 та вул. Стеценка,48 і 50)

Під час свята «Спортивний двір» мешканці багатоповерхівок брали участь у майстер-класах та спортивному квесті, переглядали виступи професійних спортсменів. Всі бажаючі взяти участь у спортивному квесті були розділені на 6 команд, кожна з яких мала свій колір. Кубок переможця отримала «жовта» команда, а всі учасники – спеціальні подарунки від депутата міської ради Петра Бабія.

Також діти стрибали на скакалці, набивали м’яча, віджималися та підтягувалися. Вінничани брали участь в інтелектуальній вікторині, перетягуванні канату, також дивилися на змагання сумоїстів.

Крім цього мешканцям району влаштували концерт від зразкового танцювального колективу «Молодість» вищого художнього професійно-технічного училища №5 та переможців конкурсу «Творча Битва районів 2015».



Переглядів: 4063
Поширень: 0