2 січня у Вінниці відбудеться велопарад Дідоморозів 2016. Його учасники збиратимуться на майдані Незалежності з 12.00. Сам заїзд стартує о 12.30. У рамках велозабігу відбудеться нагородження у номінаціях «Велодідомороз» та «Велоснігурка».

Вже шостий рік поспіль у Вінниці проходять велопаради Дідоморозів. Це велосипедний парад-маскарад вулицями міста, кожен учасник мусить мати хоча б 1 аксесуар Діда Мороза або Снігуроньки, наприклад, борода, червона шапка, мішок, червоні черевики тощо.

«Велопарад відбудеться 2 січня. Учасники запрошуються на 12-00 на майдан Незалежності. Офіційний старт пробігу буде о 12.30. Учасники завітають на Різдвяний ярмарок, центральну ялинку міста та проїдуться вулицями міста. Маршрут велопараду: Пирогова - Келецька - вул.600-річчя - Хмельницьке шосе. Фініш – біля головної ялинки міста (ЦПКіВ ім.Горького)», – розповідає керівник розвитку велосипедної інфраструктури міста Олег Крупський.

2 січня вінничан запрошують на велопарад Дідоморозів 2016

На фініші всі учасники зможуть взяти участь у конкурсі та отримати новорічний подарунок в номінаціях: Велодідомороз, Велоснігурка, Новорічний Олень та Навколоноворічний креатив (сніжинки, зайчики, білочки тощо). Окрім того відбудеться нагородження переможців VinveloChallenges 2015.

Захід відбудеться за будь-яких погодних умов. Організатори наголошують, що для безпеки під час заходу учасникам варто, по-бажанню, одягнути шолом.

Організатор заходу – ГО «Вінниця мобільна», ініціативна група Критична маса Вінниця, веломагазини міста, за підтримки Вінницької міської ради.



Переглядів: 2654
Поширень: 0