Новорічні свята завжди відрізняються своєю теплотою та добротою. Саме від них ми чекаємо чогось надзвичайно приємного та неповторного. Особливо це стосується приємних сюрпризів. Так, вже традиційно під час новорічних свят Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної збирає у себе юних спортсменів-футболістів на «Новорічні зустрічі», де а них чекають не лише запеклі змагання з міні-футболу, а й справжні новорічні сюрпризи.

Вже 4-6 січня 2016 року Палац зібрав найкращих маленьких футболістів VIIІ відкритий  міжобласний  Кубок  ВМПДЮ з міні-футболу «Новорічні зустрічі» серед дітей молодшого шкільного віку. В змаганнях взяли участь: Команда ДЮСШ імені О.Блохіна, І. Біланова, м. Вінниця (тренер: Валентин Юрійович Вішталюк), Команда дитячо-юнацького ФК «Новатор», м. Хмельницький (тренер: Валерій Іванович Лахмай), Команда ДЮСШ «Темп», м. Вінниця (тренер: Юліан Юліанович Мисак), Команда ФК «Олімпієць», м. Вінниця (тренер: Ігор Євгенійович Стрєльцов), Команда ДЮСШ Хмільник (тренер: Іван Іванович Відерський) та, звичайно господарі турніру Команда «Мрія» Вінницького  міського  палацу  дітей та юнацтва (тренер: Олександр Сергійович Самолюк).

У Палаці дітей та юнацтва пройшли змагання з міні-футболу

Головним  суддею  змагань  був заслужений тренер України – Микола Митрофанович Кривов'язюк,  арбітром змагань – Федоров  Віктор Іванович.

З найкращими побажаннями та привітаннями  на урочистому відкритті виступила директор ВМПДЮ ім. Лялі Ратушної – Мусійчук С.І, яка побажала юним спортсменам міцного здоров’я, успіхів та перемоги.

У Палаці дітей та юнацтва пройшли змагання з міні-футболу

Створили святковість та привітали учасників змагань Народний художній колектив ансамбль спортивного бального танцю «Грація» (художній керівник -  Олександр Мацюк) та студія сучасного вуличного танцю «Ла МАР» ( керівник – Лариса Колесник).

Крім змагань з футболу на юних спортсменів чекали не тіьки приємні зустрічі із суперниками, знайомства з тренерами але й екскурсія містом на «Вінницькому Везунчику».

Після триденного проведення запеклих 15-ти календарних ігор,  переможцями «Новорічних зустрічей» та володарями золотих медалей, основного перехідного кубка ВМПДЮ  стала команда «Мрія» ВМПДЮ, тренер Самолюк О.С.

Срібні медалі завоювала команда ФК «Олімпієць», м. Вінниця, тренер Стрєльцов І.Є.

Третє місце та бронзу виборола команда ДЮСШ «Темп», м. Вінниця, тренер Мисак Ю.Ю

У Палаці дітей та юнацтва пройшли змагання з міні-футболу

Пам’ятними кубками, грамотами та медалями були нагородженні найкращі гравці «Новорічних зустрічей» в таких номінаціях: 

«Найкращий воротар» - Семенюк Володимир, команда «Мрія» ВМПДЮ,  

«Найкращий захисник» – Волинець Вадим «Мрія» ВМПДЮ,

«Найкращий бомбардир» – Стрєльцов Едуард ФК «Олімпієць», м.Вінниця,

«Найкращий нападник» – Харитонюк Ігор  ДЮСШ «Темп», м. Вінниця.

Крім того, на спортивні змагання до юних спортсменів завітав Дід Мороз, який привітав команди з новорічним святами та подарував учасникам солодкі подарунки.

Бажаємо юним спортсменами здійснення мрій, спортивних досягнень та перемог. Чекаємо на вас на «Новорічних зустрічах  2017»!



Переглядів: 5837
Поширень: 0