В Кривому Розі розігрувався Кубок України з боксу серед жінок. Честь Вінниччини захищала одна спортсменка – чинна чемпіонка країни Владлена Яворська. Вона виступала у звичній ваговій категорії – до 69 кг та здобула "срібло" .

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Вінничанка провела на турнірі два поєдинки. В стартовому бою її суперниця знялася вже після першого раунду. В другому бою вінничанка змагалася з киянкою вже всі чотири раунди і стала кращою лише за очками. Але перемога Влади не викликала жодних сумнівів, адже в останньому раунді вона послала столичну опонентку в нокдаун.

На жаль, перед фіналом Влада Яворська захворіла, у неї піднялася температура, і тренерський штаб вирішив зняти нашу спортсменку з Кубку. Отже, в її активі – срібна нагорода. Готували Владу Яворську до змагань наставники Леонід Лоївський та Ігор Горлачов.

Вінничанка Владлена Яворська отримала "Срібло" на Кубку України з боксу черед жінок

«Якщо б Влада не захворіла, вона б стала знову першою. Втім, вона, як чемпіонка країни, має зберегти путівку на чемпіонат світу, який проходитиме в Астані (Казахстан) з 19 по 27 травня. Наші плани – добре підготуватися і поборотися за медалі на світовому форумі», – розповів тренер Влади Яворської Ігор Горлачов.

Боксувати Влада почала майже три роки тому. До того займалася іншими єдиноборствами. Зокрема, була чемпіонкою Європи з карате, чемпіонкою світу і Європи з універсального бою.



Переглядів: 3492
Поширень: 0