Днями під егідою місії EUBAM на Вінниччині відбувся тенісний турнір. У змаганнях, що відбувались у загальноосвітній школі № 8 міста Могилів-Подільського, взяли участь працівники Митної служби та Департаменту прикордонної поліції Молдови, польового офісу «Отач» Місії, центрального офісу Вінницької митниці ДФС та Могилів-Подільського прикордонного загону.

Після запеклих поєдинків, команда Вінницької митниці ДФС  виборола перше та третє місця у парній грі. Щодо особистої першості, то нагороду за почесне третє місце отримав  головний державний інспектор Юрков Едуард.

Під егідою місії EUBAM на Вінниччині відбувся тенісний турнір

Зауважимо, турнір було організовано задля зміцнення співробітництва на регіональному рівні, популяризації роботи Місії Європейської комісії з надання допомоги в питаннях кордону України та Р.Молдова (EUBAM) та популяризації здорового способу життя. Отож, кубок, медалі та грамоти турніру переможцям урочисто вручав Руман Душан – Голова польового офісу «Отач» місії Європейської комісії з надання допомоги в питаннях кордону України та Р.Молдова.



Переглядів: 2492
Поширень: 0