Сьогодні, 7 квітня, близько 30 вихованців спортивних шкіл Вінниці та їх тренери влаштували велопробіг навколо центру міста. Так вони відзначили Всесвітній День здоров'я.

Ми не перекривали рух транспорту, а тому це достатня кількість учасників. Усі вони – вихованці спортивних шкіл, хлопці 12-14 років. Гадаю, зі школярів усе починається – вони з часом подорослішають, займуться велоспортом серйозно, привчать до нього своїх дітей. Декотрі з наших вихованців уже навіть батьків своїх на велосипеди пересадили, – розповідає тренер із велоспорту Костянтин Постернак.

Учасники велопробігу стартували з Європейської площі, далі рушили по вулиці Соборній та Центральному мосту, звідти – по вулицях Київській, Чорновола, Київському мосту, далі по вулиці Театральній, через Соборну, і знову на Європейську площу.

Вихованці спортивних шкіл Вінниці відзначили День здоров'я велопробігом

За словами тренера, нинішній велопробіг протяжністю у 4,4 км – бажання привернути вінничан до здорового способу життя. І робити це вело любителі будуть протягом всього року – уже починаючи з травня у місті стартує сезон великих велопробігів – на відстань до 100 км і вище.



Переглядів: 2358
Поширень: 0