«Нива-В» стартує в Кубку України поєдинком з «Поділлям»

Після понад 4-річної перерви до Вінниці повертається професійний футбол. Незабаром свій дебютний поєдинок на рівні майстрів проводить флагман футболу Вінниччини «Нива-В». Вона є правонаступницею славних традицій «Локомотива» і «Ниви», які завжди були грізними суперниками для кращих команд країни.  

Матч першого етапу Кубку України між "Нивою-В" і "Поділлям"  (Хмельницький) відбудеться в середу, 20 липня. Принципове подільське дербі відбудеться на стадіоні вінницького спорткомплексу «Нива» (вул. Петра Запорожця, 5). Початок – о 18.00.

20 липня відкривається нова сторінка в історії футболу Вінниччини - це перший офіційний матч ФК "Нива-В". Надто багато земляків усе ще не вірять, що професійна команда відродилася! Друзі, це буде зустріч не за аматорський кубок, не за кубок регіону, не за кубок Петренка, Іваненка, Сидоренка... Це змагання за Кубок України, яким сьогодні володіє "Шахтар" (Донецьк), з яким нам хотілося б зустрітися на наступних етапах, – каже почесний президент «Ниви-В» Василь Вовк

20 липня у Вінниці відбудеться матч першого етапу Кубку України між "Нивою-В" та "Поділлям"

В разі успіху в подільському дербі нашим наступним суперником буде переможець пари: «Агробізнес TSK» (Ромни) – «Нікополь-НПГУ». Якщо виграє команда з Нікополя, прийматимемо її вдома. Якщо ж переможе аматорський клуб із Сумської області - поїдемо у Ромни.

20 липня у Вінниці відбудеться футбольний матч першого етапу Кубку України між "Нивою-В" та "Поділлям"

Окрім кубкових баталій, нивівці виступатимуть і в другій професійній лізі чемпіонату України. За словами віце-президента «Ниви-В» Вадима Кудіярова, мета на дебютний сезон поставлена висока – потрапити в призери та підвищитися у класі. Аналогічні приклади є: «Верес» і ФК «Ковалівка», тільки увійшовши до другого дивізіону, одразу посіли там перше і друге місця. 



Переглядів: 2641
Поширень: 0