Вже традиційно на початку серпня в сусідній Молдові відбувся турнір на кубок Незалежності Молдови. І, звичайно, вже в котрий раз вінницька делегація поїхала в столицю сонячної країни - Кишинів.

Цього разу організатори провели 3 турніри: майстерський, рейтинговий і опен, в яких взяли участь вісім вінницьких шахістів. У головному (майстерському) турнірі грали Віктор Матвіїшен та Володимир Вусатюк. Вітя розділив 3-4 місця з міжнародним майстром з Румунії Борисом Іткісом, але поступився за Бухгольцем і став четвертим.

Як вінничани в Молдові у шахи грали

Володя зіграв трохи гірше. У рейтинговому турнірі мені вдалося вибороти 2-е місце, Олегу Яворському трішки не поталанило увійти до призової трійки (4-е місце). Також наші молоді шахісти грали в опені і виступили вище всяких похвал. Ірина Іщенко, зайнявши загальне 8-е місце, стала кращою серед жінок, Аліна Журавель виборола першість серед дівчат, 8-річний Артем Яворський став першим серед шахістів без рейтингу, а Володимир Яремчук став третім серед юнаків до 12 років.

Як вінничани в Молдові у шахи грали

В цілому, усі вінниччани залишились задоволені поїздкою, адже здобули не тільки практичні навички, але й побували в іншій країні, отримавши багато позитивних вражень.



Переглядів: 2667
Поширень: 0