3 вересня на стадіоні Центрального парку на вінничан чекатиме фестиваль «Великий бокс на День міста». Там відбудеться Міжнародна матчева зустріч з боксу, в рамках якого пройде бій нашого земляка Романа Головащенко за титул чемпіона Європи за версією IBF.

У рамках фестивалю пройдуть рейтингові професійні поєдинки між клубом «Українські отамани» та командою з Молдови в складі якої є кілька спортсменів з Румунії. У складі «Українських отаманів» виступатимуть вінничани: Терещук Віталій, Головащенко Тарас, Токарчук Олексій.

Також відбудеться бій вінницького боксера Романа Головащенка та боксера з Грузії Гогіти Горгіладзе за титул чемпіона Європи за версією ІВР. Титульний бій обслуговуватиме кваліфікована суддівська бригада з Німеччини. Супервайзер змагань - Реа Роберто (Італія).

ВПЕРШЕ В РАМКАХ ДНЯ МІСТА У ВІННИЦІ ВІДБУДЕТЬСЯ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТУ «ВЕЛИКИЙ БОКС»На фестиваль завітає олімпійська збірна команда України з боксу: вінничани Денис Солоненко, Микола Буценко, а також Володимир Матвійчук, Дмитро Митрофанов і Тетяна Коб.

«Цьогоріч на день міста ми продовжуємо чудову традицію і проводимо фестиваль спорту «Сила-міст-3». Попередні фестивалі – це були змагання з стрітворкауту і стронгмену, а цьогоріч Вінниця вперше прийматиме змагання з боксу такого високого рівня – бій за титул чемпіона Європи.

Ми позиціонуємо цей день як свято без алкоголю і віримо, що вінничани і гості міста підтримають це», - сказав голова комітету фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвьский.

Учасники фестивалю прибуватимуть до Вінниці 1-2 вересня. Офіційна церемонія зважування пройде 2 вересня о 17.00 год. у ТСК «Магі-гранд».

Дійство розпочнеться о 15.00 год. на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького.

Вхід на трибуни вільний.



Переглядів: 3093
Поширень: 0