16-18 вересня 2016 року в м. Вінниці відбувся турнір з баскетболу в честь пам'яті видатного тренера Бєлобородова Сергія Сергійовича.

На турнір було запрошено 2 команди: м. Києва та м. Житомира. На превеликий жаль не змогли приїхати ще 2 команди: м. Одеси та м. Калуша (Івано-Франківська обл.). Наше місто звичайно ж представляли команди «Вінницькі зубри» та юна команда МСДЮСШОР.  Був дуже цікавий турнір, який був проведений на високому рівні, за підтримкою комітету по фізичній культурі і спорту та Олександра Парвадова, депутата Вінницької міської ради.

У Вінниці відбувся турнір з баскетболу, присвячений пам'яті Сергія Бєлобородова

У Вінниці відбувся турнір з баскетболу, присвячений пам'яті Сергія Бєлобородова

Бєлобородов С.С. - це людина, яка любила баскетбол і жила ним. Він був тренером команди «Вінницькі зубри». Команда на чолі з ним брала участь в чемпіонатах України Вищої ліги і 2 рази завойовувала бронзові медалі, 2 рази срібні. Сергій Сергійович був тренером збірної команди України, яка беручи участь в чемпіонаті Європи серед поліцейських завоювала бронзові медалі. Працював тренером з баскетболу з 1977 року по 2014 рік і виховав багато вихованців, які гідно представляли Вінниччину в командах Суперліги. З 1997 по 2007 р. був директором дитячої юнацької спортивної школи з баскетболу.



Переглядів: 3249
Поширень: 0