Перший офіційний зимовий дрифт ART MOTION WINTER DRIFT VINNITSA GP пройде 21-22 січня на аеродромі Калинівки за 35 км від Вінниці в сторону Києва.

Видовищності зимовій гонці додасть льодове покриття, яке спеціально готують вже більше тижня. Президент федерації драгрейсингу і дрифту Андрій Гальчинський розповів на прес-конференції, що не обійдеться й без аварій та зіткнень. Все ж, конфігурація траси продумана до дрібниць: складні технічні відрізки для учасників, хороша видимість для глядачів.

Для глядачів на аеродромі буде обладнано два великих намети з обігрівачами, столами та стільцями. Біля сцени встановлять бочки з живим вогнем. 12 потужних прожекторів забезпечать належне освітлення траси і дозволять спостерігати за тим, що відбувається на треку навіть в сутінках. Особливу атмосферу гонки буде підтримувати музика, а також конкурси, розіграші подарунків серед уболівальників.

На зимовому дрифті за Вінницею буде льодяний трек, намети з обігрівачами та тренінг від чемпіонів

Наразі зареєструвалося більше 30 пілотів з усієї України. Ми отримали дуже багато заявок від новачків, тому вирішили провести для них тренінг. Загалом над організацією нашого заходу працює більше ста людей, - розповів на інтернет прес-конференції у Вінниці Андрій Гальчинський.

На зимовому дрифті за Вінницею буде льодяний трек, намети з обігрівачами та тренінг від чемпіонів

Першого дня (21 січня) відбудеться тренінг від чемпіонів всеукраїнських змагань для новачків. 22 січня  - день змагань, який подарує вболівальникам масу адреналіну та незабутніх вражень.



Переглядів: 3825
Поширень: 0