Зимовий чемпіонат Вінниччини з жіночого футзалу виграла ДЮСШ Блохіна-Бєланова (Вінниця). Друге та третє місця посіли ДЮСШ Хмільника та ДЮСШ Літина.

Змагання відбулися у Хмільнику 14 січня. Турнір було організовано комітетом жіночого футболу обласної федерації футболу. Стартували 7 кращих жіночих команд області. Матчі проходили 2 тайми по 10 хвилин. Грали матчі спочатку у 2-х групових турнірах, а потім стикові зустрічі.

Були нагороджені кращі футболістки чемпіонату. Кращий гравець – Дар’я Бондаренко з Хмільника. Інші – з ДЮСШ Блохіна – Бєланова»: воротар – Олександра Темник і кращий бомбардир Юлія Христюк (12 голів), яка є капітаном юніорської збірної України.

Футболістки грали з помітним натхненням, щоб належним чином у міжсезоння підтримувати гідну спортивну форму. Футбольні організатори та тренери ще раз подивилися, на кого можна робити «ставку» у 2017 році, – сказав голова Комітету жіночого футболу обласної федерації футболу Юрій Наровицький.

Команда Вінниці виграла зимовий чемпіонат області з жіночого футзалу

Команда-переможець подала заявку на включення її у 1 лігу професійного футболу. Колектив наразі формується.

- Ми взяли курс на комплектацію команди виключно з вінничанок, – сказав головний тренер ДЮСШ Блохіна-Бєланова Олександр Дуднік. – У нас будуть грати 16 – річні дівчата. Проте ми сподіваємось, що вони зможуть успішно конкурувати с більш старшими і досвідченими футболістками команд 1 ліги.



Переглядів: 3105
Поширень: 0