Веселі змагання BattleVin на Кубок Дідуся Мороза зібрали 18 січня у Центральному вінницькому парку біля головної ялинки міста чимало спортивних містян, які вирішили позмагатись за цінні призи. «BattleVINN» – це турнір, в якому взяти участь може кожен бажаючий, віком від 10 років. Для дитячої вікової категорії організатори підготували у якості призу сучасний телефон, для молоді – зручний планшет, дорослі отримають телевізор!

Діти кидали в кільце м'яч 10 разів, набивали 10 разів технічною ракеткою м'яч, і 10 разів стрибали зі скакалкою. Підлітки (16-18 років) кидали м'яч 15 раз, а також віджимались від підлоги та присідати з вагою в руках. Дорослі кидали м'яч в кільце 20 раз, віджимались від землі, піднімали гантелю (16 кг – хлопці, 8 кг – дівчата). У півфінал вийшло по п’ятеро людей з найкращими результатами в кожній з груп.

19 січня фінал змагань на Кубок Діда Мороза

19 січня фінал змагань на Кубок Діда Мороза

19 січня фінал змагань на Кубок Діда Мороза

Всі хто не пройшов отримували втішні призи від спонсорів спортивного свята – мережі магазинів «Я господиня» і «Попелюшка». Напередодні урочистого закриття ялинки дізнаємося імена призерів, які отримають телефон, планшет та телевізор.



Переглядів: 2857
Поширень: 0