Вінницька команда з американського футболу “Вінницькі вовки” оголошують “наймасовіший в історії” набір в клуб. Про це повідомляється на офіційному сайті команди.

Наразі “Вовки” шукають дітей та дорослих, які приєднаються до клубу: в якості гравців або черлідерш. Так, хлопцям віком від 9 до 11 років пропонують йти у дитячу секцію, юнакам від 18 років – стати частиною “дорослої зграї”. Також потрібні дівчата від 13 до 16 років у секцію черлідінгу, від 17 років – у команду флаг-футболу.

Як пояснив віце-президент “Вовків” Євген Хомин, дітей до клубу приймають абсолютно всіх, не залежно від фізичних показників: “У такому віці ми з будь-якого хлопця, якщо він має бажання, можемо розвинути сильного спортсмена, направити його в потрібне русло і у футбольному, і у фізичному напрямку. Те ж саме стосується і дівчат-черлідерш”.

Що ж до претендентів у дорослу команду, то в даному випадку шукають юнаків та чоловіків атлетичної статури і хоча б з мінімальним “спортивним минулим”. “За час нашого існування через команду пройшло вже близько 1000 людей і ми розуміємо, на підготовку кожного гравця інколи йде два-три роки, тож ми повинні бачити, що спортсмен має певний потенціал, аби не втрачати даремно час ні наш, ні людини”.

"Вінницькі вовки" оголошують набір гравців та черлідерш

Зрештою, якщо хлопець має масу від 90 кілограмів, достатньо маневрений і головне – має сильні вольові якості, він боєць за характером – то вже за кілька місяців він може брати участь у матчах”, – розповідає Євген.

За словами віце-президента клубу, наразі до “Вінницьких вовків” приєдналися два американських тренери, один з них, з шестирічним досвідом виступів у змаганнях на європейському рівні обійняв посаду головного тренера “Вовків”. Вже з середини березня відбудуться перші товариські матчі команди, зокрема і у Вінниці.

"Вінницькі вовки" оголошують набір гравців та черлідерш

Більше подробиць для охочих приєднатися до “Вінницьких вовків” – за телефонами 063 574 48 41, 098 524 38 98.



Переглядів: 2578
Поширень: 0