23 березня 2017 року у Вінниці стартує Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат. Для участі в Чемпіонаті очікується прибуття команд з 15 регіонів країни.

В змаганнях приймуть участь гравцi у наступних вiкових категорiях:

  • l юніори (1998 р.н. i молодше),
  • l молодші кадети (2004 р.н. i молодше),
  • l молодшi юні надії (2009 р.н. i молодше).

У програмi Чемпіонату - класична гра (23-28 березня), швидка гра (29 березня) та блискавична гра (30 березня).

Організатором заходу виступає Федерація шашок Вінниччини за підтримки Управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації, Комітету з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради, міської дитячо-юнацької спортивної школи №6. 

Вінниця вже стала майданчиком для проведення різноманітних шашкових турнірів регіонального та національного рівня, серед яких чотири Всеукраїнских дитячих шашкових турніра “Вінницькі фонтани” та три Чемпіонати України серед юніорів. У всіх турнірах взяли участь більше 700 дітей. Вінницькі юні спортсмени постійно отримують найвищі нагороди в країні та на міжнародних змаганнях.

Шашки вже давно довели свою причетність до інтелектуального розвитку гравців, розвитку стратегічного і тактичного мислення, логіки, вольових якостей, просторового мислення, старанності, поваги до партнера, сприяють покращенню пам”яті та здатності зосереджувати увагу. Кожна людина країни може підтримати Чемпіонат та зробити свій внесок в майбутній розвиток країни.

Відкриття Чемпіонату — 23 березня о 15 годині в примiщеннi МДЮСШ №6 за адресою: вул. Театральна, 24.



Переглядів: 2052
Поширень: 0