Гонки на велосипедах серед дітей відбудуться у Вінниці 10 червня. Кілька команд учасників віком від 2-х до 15-ти років змагатимуться за звання кращих у своїх категоріях.

Захід «Дивогонка» є щорічним і цього разу відбудеться у місті вже всьоме. Початок цьогорічного заїзду – об 11:00 у Парку Дружби Народів, поблизу дитячого майданчику на перехресті вулиці Космонавтів та Стахурського.

Учасники гонки будуть розподілені на команди за категоріями: вік учасника, діаметр коліс велосипеду, стать учасника. Діти до 2-х років змагатимуться на дистанції у 200 метрів, від 4-х до 5-ти років – 400 метрів, діти старшого віку – відстань у 600, 800 та 1 000 метрів. Усі заїзди відбуватимуться на території Парку Дружби народів.

Окрім задоволення, усі учасники отримають медалі, грамоти та заохочувальні призи.

"Минулого року учасниками велопробігу стало близько 50-ти учасників, цьогоріч очікуємо близько сотні велосипедистів, – каже представниця організатора, Вероніка Бабич.Тоді ми дарували діткам патріотичні хустинки, браслети, канцелярію. Поки секрет, що даруватимемо цього разу, але всім точно сподобається".

Вимоги до учасників: відповідність технічного стану велосипеда загальноприйнятим нормам, відповідальність за який несуть батьки. До пробігу допускаються велосипеди із двома, трьома та чотирма колесами. Із собою потрібно взяти шолом, але у разі його відсутності організатори можуть його надати (кількість шоломів обмежена).

Для участі потрібно зареєструватися, заповнивши онлайн-анкету ТУТ. Організаційний внесок – 35 гривень.

Окрім участі у самих гонках, організатори, Українська національна скаутська організація ПЛАСТ, запрошують вінничан також допомогти у їх підготовці. Зокрема, йдеться про підготовку території за день до перегонів, спонсорство та інші послуги.

Додаткову інформацію можна отримати у кураторів проекту: 063 280 85 32 – Вероніка та 093 787 95 36 Анастасія.



Переглядів: 2491
Поширень: 0