Чемпіонат Європи зі стрільби з малокаліберної зброї відбувається з 21 липня по 4 серпня в Баку (Азербайджан). На ньому наша землячка Леся Лесків (тренер – Віктор Щерба) зайняла перше командне місце у стрільбі з гвинтівки на 50 метрів (разом з Наталією Кальниш з м. Київ і Дар’єю Шаріповою з м. Черкаси).

А у олімпійській вправі МГ-5 серед жінок Леся Леськів разом з тими ж партнерками посіла друге місце. За ці досягнення Лесю Леськів визнано кращою спортсменкою липня на Вінниччині. Вона отримає традиційний грошовий сертифікат на 3 тисячі гривень.

Кращою спортсменкою Вінницької області в липні  стала Леся Леськів

Леся Лесків є вихованкою Вінницької школи вищої спортивної майстерності, заслуженим майстром спорту України. Досвідчена спортсменка народилася в Рогатині (Івано-Франківська область) в 1963 році. В 1975 році почала займатися стрільбою, в 1978 році – переїхала до Львову, за який виступала до 2017 року. Була неодноразовою чемпіонкою і призеркою чемпіонатів Європи і світу, учасницею Олімпіад.

Кращою спортсменкою Вінницької області в липні  стала Леся Леськів

З цього року Леся Леськів виступає за Вінницю. Тут їй створили гарні умови для підготовки. У неї є шанси потрапити й на наступні Олімпійські ігри, – прокоментував провідний вінницький тренер з кульової стрільби Денис Мустафаєв.



Переглядів: 2563
Поширень: 0